Pentuja

Pennut syntyneet 4.5.2022

Pennut 3 viikkoa

Railakas B-pentue syntyi 4.5.2022, kun Ansa pyöräytti maailmaan hienot elinvoimaiset lapsukaiset, neljä narttua ja kolme urosta. Kaksi narttupentua vapaana rakastaviin ja vastuullisiin koteihin. Toinen nartuista sijoitetaan. Pennuista odotetaan aktiivisia, riistaviettisiä ja hyväluonteisia perhekoiria, jotka soveltuvat hyvin harrastus- ja metsästyskaveriksi. Pennut ovat luovutusikäisiä heinäkuun alussa. Yhteydenotot Maijulle.

Pentueen emä EE MVA LV MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA ANGELINE eli Ansa on pienikokoinen, erinomaisen karkean karvan omaava, ihana luonteinen koira, joka toimii hienolla palolla kaikkeen ryhtymäänsä. Ansalla on tuloksia niin käyttökokeista kuin näyttelyistä. Metsästyskoirien jäljestämiskokeista 2xAVO1 tulosta, vesiriistakokeista 2 tulos ja keinoluolilta LUTD. Isänä tanskalainen FI KVA-L FI KVA-V FI KVA-M VANDHØJENS CAESAR, joka on toiminut hienosti metsästyskäytössä. Caesar toimii jäljestävänä, ajavana, luolassa kuin vesiriistan metsästyksessä.

Kaikki pentumme luovutetaan rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Jos olet kiinnostunut hankkimaan pennun meiltä, voit kysellä pennuista sähköpostitse tai puhelimitse. Pentujen kasvaessa valitsemme kodit pentujen luonteet sekä ominaisuudet huomioiden.